Rådgivningsstödet - Logga in

Logga in

Allmän information

Vänligen kontakta din lokala kundkontakt för support.

Har du inte tillgång till Rådgivningstödet webb via internet:
Arbetar du inom landsting kontakta landstingets kontaktperson för Rådgivningstödet webb

Om din vårdgivare (privata vårdgivare och kommun) inte har avtal med 1177 Vårdguiden gällande Rådgivningstödet webb via internet kontakta din verksamhetschef för vidare kontakt med samordningsansvarig Lena Gerdin, 1177 Vårdguiden.

Ändra lösenord

Bra att tänka på när du väljer lösenord

Det finns all anledning att fundera på hur du väljer och hanterar dina lösenord så att de är så säkra som möjligt. Här följer några råd:

  1. Välj inte lösenord som är lätta att gissa om man känner dig. Inte barnens namn, hunden, katten, bilen, din födelsedag eller favoritlaget alltså.
  2. Välj inte ord som finns i en ordbok. Genom att låta en dator automatiskt testa lösenord går det snabbt att hitta de konton som valt riktiga ord.
  3. Välj en kombination av bokstäver, siffror och specialtecken. Kanske ett ord eller ett namn där bokstaven l byts ut mot 1, a mot 4 och e mot 3. Och lägg till ett utropstecken på ett ställe där det passar. Undvik svenska tecken, så att du kan logga in även om du lånar en dator som saknar svenskt tangentbord.

Glömt lösenord

Vad kommer att hända?

Ett epostmeddelande med instruktioner för hur du väljer ett nytt lösenord kommer att skickas till din epostadress.

Registrera ny användare

Allmän info vid registrering?

För att registrera dig som användare på Rgs Webb behöver du ha tillgång till ett giltigt kontraktsnummer. Epostadressen du registrerar dig med måste ha ett epostdomän som är kopplat till kontraktsnummert.

Vänligen kontakta din lokala kundkontakt för support.